Current track

Title

Artist


Bill Gates, creatorul MICROSOFT CORPORATION

#Postat de on octombrie 28, 2024

Bill Gates (n. 28 octombrie1955, Seattle, Washington, SUA),  este co-fondator (împreună cu Paul Allen) al Microsoft Corporation.
Paul Allen i-a adus lui Gates o revistă care prezenta pe copertă o fotografie cu primul computer de consum din lume.
În 1975, prietenii părăsesc Harvardul și creează legendarul Microsoft.
În septembrie 1980, Microsoft și IBM au semnat în cele din urmă un contract. Contractul care a schimbat industria computerelor personale de zeci de ani.
În anii 80, compania a crescut într-un ritm nebunesc. Bill Gates deschide sucursale în Marea Britanie și Europa. În 1982, invită managementul IBM să licențieze MS-DOS producătorilor de computere.
În 1983, Microsoft a introdus un mouse și un editor de text pentru MS-DOS consumatorilor. În același an, Bill Gates anunță un sistem de operare universal pentru aplicații grafice.În 1986, acțiunile Microsoft au fost „aruncate” pe piața deschisă.

În 1993, Windows a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai popular sistem de operare din lume cu o interfață grafică. Numărul utilizatorilor săi înregistrați a depășit 25 de milioane. Fiecare versiune ulterioară de Windows (95, 98 și 2000) a provocat o nouă explozie. Și l-a îmbogățit pe Bill Gates cu încă câteva miliarde.Astăzi Microsoft este o corporație gigantică cu aproximativ 100.000 de angajați și sucursale în 100 de țări. De la mijlocul anului 2008, cel mai bogat om din lume s-a retras din conducerea activă a companiei. Dar încă se străduiește să fie primul întotdeauna și în toate.

Regulile Bill Gates

Merită învățat doar de la cei care au obținut succes în viață. Iată cinci sfaturi de la Bill Gates pe care le împărtășește adesea în interviuri și vorbit în public la colegii și universități.

  1. Nimănui nu-i pasă de stima de sine. Societatea evaluează doar realizări concrete.
  2. Viața nu este corectă – obișnuiește-te.
  3. Dacă ceva nu merge bine, nu da vina pe părinții tăi. Schimbați-vă atitudinea față de eșec și învățați din greșelile voastre. Și încetează să te mai plângi. Înainte de a-ți critica părinții, aruncă o privire obiectivă asupra ta.
  4. Filmele și emisiunile TV nu arată viața reală. În realitate, nu veți sta toată ziua într-o cafenea și nu veți discuta cu prietenii, ca în serialul TV „Prieteni”.
  5. Crezi că profesorul este prea dur cu tine? Așteptați până aveți un șef.
Acest om uimitor este, de asemenea, soț și tată a trei copii, scriitor, filantrop, co-președinte al unei organizații caritabile și membru al consiliului de administrație al Berkshire Hathaway.

Articolul complet aici: jurnalspiritual.eu


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *