Current track

Title

Artist


Ministrul Sănătății, vizită-fulger la Spitalul Podu Turcului!

#Postat de on octombrie 31, 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost prezent vineri în județul Bacău. Împreună cu prefectul Sorin Ailenei a întreprins o vizită în Podu Turcului pentru a analiza necesitatea și oportunitatea înființării unei unități de primiri urgențe.

Vizita ministrului Sănătății la Podu Turcului s-a desfășurat în contextul vizitelor pe care Nelu Tătaru le efectuează în aceste zile în mai multe spitale din țară, chiar și unele mai mici, pentru a căuta resurse de îngrijire atât pentru bolnavii de COVID-19, cât și pentru pacienții cu alte afecțiuni.

„Mulțumesc domnului ministru Nelu Tătaru pentru că a inclus în prioritățile agendei domniei sale o vizită la Bacău pentru a analiza, de la fața locului, posibilitatea înființării unei unități de primiri urgențe în Podu Turcului. În perioada următoare se va analiza la nivelul ministerului detaliile tehnice privind realizarea unui astfel de obiectiv. Așteptăm cu interes rezultatul acestor analize care, sperăm, să ne fie favorabile în creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor”, a precizat prefectul Sorin Ailenei.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *