Current track

Title

Artist


La mulți ani, Lidia Buble!

#Postat de on iunie 9, 2021

Lidia Buble (n. 9 iunie 1993DevaHunedoara) este o cântăreață de muzică pop română.

Lidia Buble.

Lidia a început să cânte de când era copil fiind, în corul bisericii penticostale „Emanuel” din Deva, la care tatăl ei este pastor (slujitor de ceremonii religioase). Solista a crescut într-o familie numeroasă, alături de zece frați. În familia sa sunt mai mulți muzicieni.

Buble a cunoscut celebritatea atunci când artistul Adrian Sina de la trupa Akcent a ales-o să cânte două piese celebre cu el.

Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate posturile de radio din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube. Astfel, în doar câteva luni de zile,  Lidia Buble a devenit vedetă, la vârsta de 21 de ani.

Discografie

  • Noi simțim la fel (2014)
  • Kamelia (2014)
  • Forever love (2014)
  • Le-am spus și fetelor (2015)
  • Inima nu știe (2015)
  • Mă cerți (2016)
  • Mi-e bine (2016)
  • Eu voi fi (2017)
  • Secrete (2017)
  • Cămașă (2017)
  • Sârut mâna, Mamă ! (2018)
  • Sub apă (2018)
  • Tu (2018)
  • Asta sunt eu ! (2019)
  • Undeva la mijloc (2019)
  • Margarita (feat Descemer Bueno) [2019]
  • Lacătul și femeia (2019)
  • La Luna (feat Jay Maly x Costi) [2020]
  • Cu ochii ăia verzi (2020).

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *