Current track

Title

Artist


Expoziția „Vestitorii primăverii” la Muzeul de Științele Naturii

#Postat de on martie 12, 2024

Muzeul de Științele Naturii  invită publicul la o incursiune fascinantă în lumea naturii prin expoziția „Vestitorii primăverii”, deschisă în perioada 7 martie – 7 mai 2024.

Expoziția prezintă o colecție bogată de exponate din domeniul mamiferelor, ornitologiei și entomologiei. Publicul poate admira specii emblematice ale primăverii, precum rândunica, stârcul cenușiu sau galben, pescărușul râzător sau argintiu, egreta mică, ghiocelul, podbalul, brândușele, viorelele, lalelele, floarea paștelui albă sau galbenă, șoarecele de câmp, chițcanul, grivanul, buburuzele, gândăceii, albinele și fluturii.


Expoziția a fost organizată ca o continuare a lecțiilor de educație muzeală cu același nume, dedicate elevilor.
Lecțiile s-au bucurat de un real succes și interes în rândul elevilor și cadrelor didactice.
O invitație pentru toți: Expoziția „Vestitorii primăverii” este o invitație adresată tuturor iubitorilor de natură, de la mic la mare.
Vizitează muzeul și descoperă frumusețea și diversitatea lumii vii!
Informații suplimentare:  Muzeul Național al Bucovinei, Serviciul Relații Publice și Evenimente muzeale, Muzeul de Științele Naturii, Perioada: 7 martie – 7 mai 2024
Sunteți așteptați cu drag!

MNB  a transmis: „În perioada 7 martie – 7 mai 2024, la Muzeul de Științele Naturii, este deschisă expoziția  Vestitorii primăverii, în care sunt prezentate publicului exponate din colecțiile de mamalogie, ornitologie și entomologie ale muzeului, ca de exemplu: rândunica, stârcul cenușiu sau galben, pescărușul râzător sau argintiu, egreta mică, ghiocelul, podbal, brândușe, viorele, lalele, floarea paștelui albă sau galbenă, șoarecele de câmp, chițcanul, grivanul, buburuze, gândăcei, albine, fluturi.

Expoziția a fost organizată ca urmare a  lecțiilor de educație muzeală cu același nume dedicate elevilor, care au avut loc pe parcursul lunii martie și care s-au bucurat de un real succes și interes în rândul elevilor și cadrelor didactice.

Sursa: Muzeul Național al Bucovinei, Serviciul Relații Publice și Evenimente muzeale”


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *