Current track

Title

Artist


Managerul Spitalului Rădăuţi, demis de Consiliul de Administraţie

#Postat de on martie 6, 2021

Traian Andronachi a fost demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți în urma unei decizii luate vineri seară, 5 martie, de Consiliul de Administrație. Anunțul a fost făcut chiar de Traian Andronachi, pe pagina sa de socializare. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava și ai sindicatelor din Spitalul Municipal Rădăuţi au fost împotriva demiterii, însă decisivă a fost poziția membrilor CA desemnați de Consiliul Local și reprezentantul primarului.

În mesajul său, Traian Andronachi a ținut să mulțumescă societății civile și colegilor din spital cu care a colaborat foarte bine, subliniind că în plină stare de urgență Spitalul Municipal Rădăuți a reușit trecerea din categoria a 5-a de acreditare, în categoria a 3-a. Iată postarea integrală a lui Traian Andronachi.

„Membrii consiliului de administrație al spitalului desemnați de Consiliul Local (dl Constantin Luchian şi d-na Calenciu Anca) respectiv reprezentantul primarului (dl ing. Remus) în pofida opoziției formate de reprezentanții DSP şi de către toți reprezentanții sindicatelor din spital, au hotărât demiterea managerului spitalului Rădăuți. Așa fiind, raportat la aceasta situație, în primul rând vreau să mulțumesc COLEGILOR mei de la spital pentru întreaga colaborare, pentru munca şi efortul pe care l-ați făcut, îl faceți şi îl veți face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut împreună şi peste toate momentele frumoase sau grele peste care am trecut, vă mulțumesc!

Rămâneți sănătoși, Dumnezeu să vă ocrotească şi vă rog să colaborați pt binele comunității şi al spitalului.

În al 2-lea rând vreau să vă mulțumesc vouă, SOCIETĂŢII CIVILE, pentru sprijinul şi încrederea pe care ați acordat-o colectivului spitalului municipal Rădăuți. Fără voi, cei care ați sprijinit, nu am fi reușit să trecem peste acele momente care pentru alte spitale au însemnat închiderea pt o perioadă a activității.

În al 3-lea rând vreau să mulțumesc colaboratorilor şi oamenilor curajoși prin intermediul cărora am reușit, în plină pandemie, să demolăm acoperișul, să construim încă un etaj, să schimbam lifturile şi toate ferestrele spitalului, să refacem fațada, fără să închidem activitatea vreunei secții (şi toate astea pt a nu pierde finanțarea integrala a tuturor cheltuielilor cu acest proiect, obținută de la CNI), să avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR şi să păstram ordinea necesară, prin prisma cărora ne-am străduit să oferim servicii de calitate.

În mod special aş vrea să mai mulțumesc încă o dată colegilor pt poate cea mai importantă recunoaștere a rezultatelor obținute de Spitalul din Rădăuți, şi anume trecerea din categoria a 5-a de acreditare, în categoria a 3-a, acest rezultat fiind obținut în timpul stării de urgenţă!

E drept, tot timpul este loc de mai bine şi îmi pun nădejdea că acest mai bine se va întâmpla.

Vă îmbrățișez şi vă mulțumesc în egală măsură tuturor!”.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *