Current track

Title

Artist


Au condus fără permis mașina furată!

#Postat de on ianuarie 17, 2020

Se pare că proverbul românesc ”Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou” este adevărat. După ce au furat alimente, a doua zi au furat o mașină!

La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au reţinut doi tineri de 20, respectiv 16 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni eu efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Iaşi, în comuna Balş, unde, la locuinţa unui tânăr de 19 ani, a fost identificat autoturismul sustras în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, din curtea unei locuinţe din comuna Răcăciuni.

De asemenea, cu ocazia efectuării percheziţiei, poliţiştii au identificat şi un telefon mobil sustras în aceeaşi noapte dintr-o locuinţă din comuna Cleja.

Bunurile identificate au fost ridicate şi predate părţilor vătămate.

Totodată, din cercetări a rezultat şi faptul că tinerii reţinuţi de poliţişti la data de 14 ianuarie a.c., împreună cu un tânăr de 15 ani, tot din judeţul Iaşi, ar fi comis şi infraţiunea de furt din două spaţii comerciale din comunele Cleja şi Răcăciuni, de unde ar fi sustras produse alimentare în valoare de 900 lei.

În urma prezentării celor doi tineri de 20, respectiv 16 ani instanţei, faţă de tânărul de 16 ani s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de cel de 20 ani s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Faţă de tânărul de 19 ani, la locuinţa căruia s-au depistat bunurile sustrase, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

The post Au condus fără permis mașina furată! appeared first on JurnaldeBacau.ro.