Current track

Title

Artist


Andreea Pîșcu, sportiva de la CS Știința Bacău, aleargă pe Mont Blanc

#Postat de on august 25, 2022

Astăzi este ziua cea mare pentru Andreea Pîșcu, sportiva legitimată la CS Știința Bacău și antrenată de Cristina Alexe. La ora 9 (ora României), Andreea a luat starul în celebra competiție UTMB Mont Blanc, un eveniment esențial pentru alergătorii de trail din toată lumea.

În fiecare an, cei mai buni sportivi se întâlnesc la Chamonix și aproape 10.000 de alergători participă la una dintre cele 7 curse ale evenimentului. Cursa de 55 de kilometri la care participă Andreea Pîșcu începe în Elveția și se termină în Franța, perfectă pentru fanii distanțelor medii, din categoria Trail Ultra Medium.

Cei aproximativ 1.200 de sportivi participanți la această cursă vor parcurge în jur de 55 km cu aproximativ 3.500 de metri denivelare. Un traseu cu peisaje unice, cu vârfurile mărețe de pe flancurile estice ale Mont Blanc, cu traverarea graniței franco-elvețiană.

Triplă campioană națională de semimaraton, cu peste 100 de medalii câștigate în toate competițiile, atleta de 25 de ani a câștigat anul trecut cursa de 55 de kilometri la concursul Val d’Aran by UTMB din Spania.

Mult succes, Andreea!

Foto/Făgăraș Rocks 


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *