Current track

Title

Artist


Cei mai buni pompieri voluntari din Slănic Moldova au fost premiați de Ziua Națională (Foto)

#Postat de on decembrie 2, 2021

Cei mai merituoși pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Slănic Moldova au primit aprecierile comunității, în cadrul unei festivități prilejuite de Ziua Națională a României. În semn de recunoștință pentru activitatea desfășurată, Gheorghe Baciu, primarul orașului, le-a oferit diplome și le-a mulțumit public.

„O comunitate prosperă prin implicarea tuturor membrilor ei! Este 1 Decembrie, Ziua României și a românilor de pretutindeni!

Pe lângă tradiționalele urări de sănătate și bunăstare, aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru implicarea în viața comunității.

Astăzi, în mod special, mulțumirile mele se îndreaptă către cei care sar primi în foc și apă pentru a ne salva viața și locuințele: Voluntari SVSU ai localități noastre.

În semn de prețuire, astăzi am oferit diplome și le-am mulțumit public celor mai activi dintre ei: Deliu Gabriel, Catrintașu Răzvan, Aenoae Gigel Marinel, Michea Cătălin, Deliu Irinel George.

În numele comunității Slănic-Moldova, vă mulțumesc din suflet. Mulțumesc de asemenea și celorlalți voluntari, dar și pompierilor angajați. Vă mulțumim!”, a spus primarul Gheorghe Baciu, cu ocazia festivității.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *