Current track

Title

Artist


Infracțiuni de „vătămare  corporală   din  culpă” cercetate de polițiști

#Postat de on iulie 25, 2021

La 24.07.2021, ora 12.20, un bărbat de 53 ani, din mun. Sibiu, jud. Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 2 H, în afara municipiului Rădăuți, a acroșat ușor o minoră de 7 ani, din com. Volovăț, care s-a angajat în traversarea drumului.

În urma impactului, minora a suferit leziuni ușoare, motiv pentru care a fost transportată cu autoturismul implicat în accident la Spitalul municipal Rădăuți.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

În ziua de 24.07.2021, în jurul orei 1900, un bărbat de 65 ani, din com. Cacica, jud. Suceava, în timp ce conducea  bicicleta pe D.C.17, de pe raza localităţii Cacica, jud. Suceava, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, căzând pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat, după care i-a fost prelevată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: 25 iulie 20 21 , IPJ SUCEAVA


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *