Current track

Title

Artist


Înarmat, cu pistolul la vedere, a ieșit la plimbare în Oneștiul împânzit de polițiști

#Postat de on martie 3, 2021

Tupeu dus la extrem de un bărbat din Onești. Deși știa foarte bine că orașul este, de două zile, împânzit de polițiști, un bărbat a ieșit ieri la plimbare înarmat, cu pistolul la vedere, prins ostentativ la șold și cu geaca desfăcută.

Jurnalistul Antena 3 Georgiana Murgilă împreună cu doi poliţişti l-au urmărit pe individul care se plimba cu arma la vedere pe o stradă din Oneşti, acolo unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat în vârstă de 68 de ani, scrie antena3.ro

La percheziție, polițiștii au descoperit că bărbatul avea la el nu numai pistolul, ci și un cuțit.Întrebat dacă se simte în pericol, bărbatul a precizat că în trecut a fost victima unui furt. Mai mult, el a recunoscut că are patru arme pe care le poartă din plăcere că aşa e normal.

„Mă simt ca John Wayne”, a spus acesta în faţa camerelor în timp ce era condus la secţie de poliţişti. Întrebat dacă se simte în pericol, bărbatul a precizat că în trecut a fost victima unui furt. Mai mult, el a recunoscut că are patru arme pe care le poartă din plăcere că aşa e normal și că are permis de port- armă. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

Sursa/Antena3


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *