Current track

Title

Artist


O femeie externată din spital și vindecată de Covid s-a aruncat de la etajul IV

#Postat de on octombrie 20, 2020

O femeie în vârstă de 43 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns seara trecută la spital, după ce s-a aruncat de la etajul IV al blocului în care locuieşte. Aceasta abia fusese externată din Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde urmase un tratament pentru infecţia cu Covid-19. Se pare că femeia suferă de o depresie severă, care ar fi dus la gestul suicidal.

Ea a fost diagnosticat cu fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin, fiind internată pe secția de Neurochirurgie. În această dimineaţă, a intrat în sala de operație.

Sora a găsit-o căzută pe spațiul verde din fața balconului

Femeia în vârstă de 43 de ani este profesor de matematică la o școală din orașul Salcea. Este căsătorită, iar soțul său este plecat la muncă în străinătate.

Luni seară, în jur de ora 19.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat de la balconul locuinței din municipiul Suceava, strada Mărășești.

Cea care a sunat la 112 a fost sora femeii, care s-a dus s-o viziteze și s-a alarmat când aceasta nu i-a deschis ușa și nici nu a răspuns la telefon. Ulterior, a găsit-o căzută pe spațiul verde din dreptul balconului. Personalul de pe ambulanță a preluat-o cu diagnosticul de politraumatism sever prin cădere de la înălțime. A fost internata pe secția de Neurochirurgie – ATI și urmează să-i fie făcute mai multe intervenții chirurgicale.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *