Current track

Title

Artist


România ARE MEDICAMENTUL care l-a pus pe picioare pe Donald Trump!

#Postat de on octombrie 8, 2020

Un nou medicament are toate șansele să facă perfect tratabil Covid-19, punând practic capăt situației critice în care se află acum lumea întreagă. Medicamentul revoluționar cu anticorpi care tratează Covid-19 și l-a pus pe picioare pe Donald Trump în doar 3 zile este, începând de miercuri, folosit experimental și în România, la Institutul “Matei Balș”, din București.

După ce medicii au dezvălui că tratamentul este disponibil, dar nu poate fi folosit din cauza birocrației, Agenția Națională a Medicamentului l-a aprobat marți, iar de miercuri poate fi administrat, anunță site-ul ziaristii.com.

Potrivit medicului infecționist Adrian Marinescu, de la “Matei Balș”, acest spital este singurul din Europa care participă la studiile clinice privind tratamentul cu noul medicament dezvoltat de compania americană Regeneron. Totuși, la aceste studii mai iau parte și alte spitale europene, precum cel din Birmingham, Marea Britanie.

Anunțul a fost făcut de doctorul Marinescu miercuri, la Digi FM: „Noi, la Institutul Matei Balș, avem începând de ieri, exact cocktailul de anticorpi pe care l-a folosit și președintele american. Este la nivel de studiu. Și acolo era vorba despre un tratament experimental, nu este un medicament validat clinic. Vorbind de un studiu, este vorba despre persoane care se înrolează în acest studiu, voluntari. În momentul ăsta sunt 1200 de voluntari. Institutul Matei Balș este singurul spital din Europa care participă la acest studiu, cu cocktailul de anticorpi”.

Citiți articolul integral AICI


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *