Current track

Title

Artist


ELEVII MERITUOȘI din Onești, PREMIAȚI de municipalitate!

#Postat de on iulie 7, 2020

Succesul și eforturile elevilor oneșteni de nota 10 la Bacalaureat și Examenul de Capacitate, precum și ale șefilor de promoții, au fost răsplătite și evidențiate de către Primăria și Consiliul Local al Municipiului Onești, în cadrul Ședinței Extraordinare de ieri, 6 iulie.

Absolvenții clasei a XII-a Dima Elena Mădălina și Nicolcea Horia-Paul (elevi ai Colegiului Național “Dimitrie Cantemir”), care au obținut nota 10 la Bacalaureat, au fost premiați cu suma de 3.000 de lei fiecare.
 Elevii Goldan Andreea-Elena (Școala Gimnazială ”George Călinescu”) și Drăgan David (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), cu note maxime la Examenul de Capacitate, au primit câte un binemeritat premiu în valoare de 2.000 de lei.
 Șefii de promoție ai anului școlar 2019-2020 Streleț N. Diana (Liceul Tehnologic ”Petru Poni”), Apostul Alexandru (Colegiul Național ”Dimitrie Cantemir”), Roșu Maria-Ruxandra (Colegiul Național ”Grigore Moisil”), Ochiană Nicușor-Vasile (Liceul Tehnologic), Manolă Veronica (Liceul Sportiv ”Nadia Comăneci”), Ursache Georgiana (Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi”) și Olaru Maria – Anișoara (Liceul Teologic ”Fericitul Ieremia”), au obținut câte 2.000 lei.

„Pentru a le arăta că administrația publică locală le este un partener serios și un îndrumător de încredere, i-am premiat pe acei care și-au făcut din educație și învățare o prioritate de bază, ce constituie fundamentul viitorului și carierelor strălucite ce îi așteaptă. Dragi adolescenți și tineri, vă doresc mult succes în activitățile voastre și să deveniți oameni de bază ai comunității oneștene, pentru că toată încrederea și nădejdea noastră este în voi! Felicitări vouă, părinților și dascălilor voștri!”, este urarea primarului municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *