Current track

Title

Artist


Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: ,,Caut soluții pentru firmele din județul Neamț!”

#Postat de on aprilie 8, 2020

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: ,,Caut soluții pentru firmele din județul Neamț!”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț informează că a făcut o solicitare către Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Est și către Camera de Comerț și Industrie Neamț.

,,Am adresat o solicitare către Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Est și către Camera de Comerț și Industrie Neamț, pentru identificarea companiilor producătoare de echipamente de protecție pentru sistemul sanitar – măști, mănuși, combinezoane – care funcționează pe teritoriul județului nostru, sau alte firme care își pot schimba obiectul de activitate, în așa fel încât să poată realiza astfel de produse.

Interesul meu este să sprijinim în principal companiile locale să încheie contracte de achiziții pentru echipamente de protecție sau aparatură medicală, pentru a avea activitate profitabilă, să își păstreze angajații și să dea salarii pentru ca oamenii să își poată întreține familiile!

Caut soluții pentru firmele din județul Neamț! Este o perioadă grea, în special pentru mediul economic, grav afectat de pandemia COVID-19, și sunt convins că trebuie susținute societățile, pentru că ele vor fi motorul dezvoltării județului!

Lansez un apel către toți antreprenorii să transmită ofertele lor către Consiliul Județean Neamț și către Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.”, transmite Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

 

foto: facebook

Articolul Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: ,,Caut soluții pentru firmele din județul Neamț!” apare prima dată în Jurnal de Neamt.


Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: ,,Caut soluții pentru firmele din județul Neamț!” was first posted on aprilie 8, 2020 at 5:36 am.
©2020 „Jurnal de Neamt„. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at preot.munteanu@gmail.com