Current track

Title

Artist


“O săptămână ALTFEL” pentru jandarmii băcăuani (Foto)

#Postat de on martie 3, 2023

Multe zâmbete, emoții, entuziasm și implicare în cea mai “Altfel Săptămână”, pentru peste 500 de copii, care și-au însușit, de la mic la mare, regulile de siguranța alături de jandarmii băcăuani.

Activitățile au fost organizate atât la sediul jandarmilor băcăuani, cât și la Școala Gimnazială Racova, Școala Gimnazială “Alexandru cel Bun” , Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” ,Grădinița “Rază de Soare”, dar și la Liceul Sportiv “Nadia Comăneci” Onești.

Exercițiile câinilor de serviciu, materiale și tehnica din dotare, exerciții demonstrative a jandarmilor din cadrul Grupei de Intervenţie Antiteroristă și Acțiuni Speciale pentru capturarea unor infractori înarmați și multe alte surprize au fost prezentate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

„<Săptămână Altfel> a fost una de suflet și emoționantă, motiv pentru care vom fi alături de elevi și în cadrul altor acțiuni similar”, a precizat plt.maj. Alexandra Dănculea, purtător de cuvânt IJJ Bacău.

 


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *