Current track

Title

Artist


Șofer din Sucevița, prins cu transportul de lemne fără documente de însoțire

#Postat de on decembrie 3, 2022

Vineri, 2 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control autoutilitara care se deplasa pe DC neclasificat, pe raza comunei Marginea. S-a stabilit că autoutilitara era condusă de un tânăr  de 19 ani, din comuna Sucevița, iar în urma controlului efectuat asupra autoutilitarei s-a constatat că transporta materiale lemnoase fără a deține documente specifice de transport.

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/lemn-lemn-de-foc-busteni-4582299/

S-a procedat la efectuarea de verificări în aplicația SUMAL CONTROL, stabilindu-se că pentru autoutilitara în cauză nu există emis document care să ateste proveniența materialelor lemnoase, ocazie cu care autoutilitara a fost condusa la punctul de descărcare „Canton silvic”, unde personalul silvic din cadrul OS Marginea a procedat la inventarierea încărcăturii de materiale lemnoase. Astfel s-a constatat că în autoutilitară se afla cantitatea de 2,00 m.c. lemn specia fag, conform carnetului de inventariere intocmit de către reprezentanții din cadrul Ocolului Silvic Marginea.

Șoferul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor art. 19, alin. (2), lit. a) pct. 1) din Lg. 171/2010, iar cantitatea de 2,00 m.c. lemn specia fag, în valoare de 346 lei a fost confiscată și predată în custodie OS Marginea.

Sursa: I.P.J. Suceava/3 decembrie 2022


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *