Current track

Title

Artist


13 jandarmi bacăuani avansați în grad la Mausoleul Mărăști de Ziua Națională a României (Foto)

#Postat de on decembrie 1, 2022

Pentru 13 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și 10 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, data de 1 decembrie 2022 nu reprezintă doar aniversarea Zilei Naționale a României, ci și bucuria și emoția înaintării în grad, unul dintre cele mai importante momente din cariera unui militar.

Doi ofițeri și 11 subofițeri băcăuani care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultatele deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost avansați în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

Activitatea a avut loc miercuri, la Mausoleul Eroilor de la Mărăști în prezența, domnului colonel Adrian Babiș, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, a domnului colonel Eusebiu Bârnat, desemnat inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, care, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru meritele obţinute, le-au înmânat jandarmilor avansaţi gradele militare, subliniind totodată rolul important pe care îl au colegii la îndeplinirea atribuțiilor Jandarmeriei Române.

„Îi felicit şi le urez mult succes în activitate tuturor celor recompensaţi cu ocazia Zilei Naţionale a României! Emoția înaintării în grad, trezeşte în fiecare dintre noi, jandarmii, un sentiment de onoare şi demnitate militară, ce ne face să fim mândri că facem parte din marea familie a Jandarmeriei Române”, a precizat domnul colonel Eusebiu Bârnat.

Sursa/Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *