Current track

Title

Artist


Evenimente rutiere cercetate de polițiștii suceveni

#Postat de on octombrie 7, 2022

Joi, 6 octombrie 2022, în jurul orelor 14:15, în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, o femeie din comuna Șcheia a surprins și accidentat o localnică angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Polițiștii i-au testat pe ambii participanți la trafic cu aparate etilotest, ambele rezultate au fost negative, apoi au prelevat o probă biologică de la șoferiță,  la spital pentru a determina alcoolemia. În acest caz, s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

Joi, 6 octombrie 2022, în jurul orei 14.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din orașul Gura Humorului, o femeie de 25 de ani din județul Botoșani a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 56 de ani din județul Botoșani.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Sursa: I.P.J. Suceava/7 octombrie 2022


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *