Current track

Title

Artist


Viitorii agenți de poliție penitenciară de la SNPAP Târgu Ocna au început noul an școlar (Foto)

#Postat de on octombrie 3, 2022

La sediul Școlii Naţionale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, a avut loc astăzi, luni, 3 octombrie, Festivitatea de deschidere a anului școlar 2022 – 2023, eveniment ce marchează debutul unei noi generații de elevi în demersul pregătirii profesionale ca viitori agenți de poliție penitenciară.

În acest an, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna pregătește un număr de 270 elevi , dintre care 212 vor fi  școlarizați la sediul școlii, iar 58 de elevi vor fi  școlarizați la secția Arad.

Evenimentul a avut loc la sala de festivități a școlii și a debutat cu intonarea imnului național, discursul oficial de deschidere a anului școlar, rostit de către directorul instituției, și a continuat cu binecuvântarea elevilor de către Preot capelan Florin SMARANDI și prezentarea personalului didactic al școlii. Această activitate s-a desfășurat concomitent și cu structura de învățământ de la  Arad, în format on-line.

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna își deschide astăzi porțile cu încredere și entuziasm pentru o nouă generație de elevi, cu convingerea că la finalul anului școlar, tinerii aflați acum în băncile școlii vor deveni agenți de poliție de penitenciară demni, integri și buni profesioniști.

În buna tradiție de colaborare cu Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova, anul acesta, la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna se vor pregăti și un număr de 5 de elevi din Republica Moldova. (Sursa/SNPAP Târgu Ocna)

 

 

 

 


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *