Current track

Title

Artist


Ordin provizoriu de protecție emis de polițiștii suceveni

#Postat de on august 26, 2022

Joi, 25 august 2022, la ora 12:15, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din sat/comuna Dumbrăveni, jud. Suceava, cu privire la faptul că concubinul ei a consumat băuturi alcoolice și face scandal la domiciliu.

Sursa foto: https://www.picpedia.org/medical/d/domestic-violence.html

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au constatat că în jurul orei 10:00, bărbatul a venit la domiciliul lui din com./sat Dumbrăveni, jud. Suceava, sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a dormit până în jurul orei 12:00, iar după ce s-a trezit a provocat scandal și i-a adresat concubinei sale injurii având o atitudine recalcitrantă. Având în vedere comportamentul, femeia a vrut să apeleze SNUAU 112 dar concubinul ei i-a luat telefonul mobil și l-a aruncat pe jos, după care a lovit-o.

Persoanei vătămate i-a fost întocmit formularul de evaluare a riscului în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, reieșind că există risc iminent, motiv pentru care am condus persoana vătămată la sediul poliție orașului Salcea în vedere audierii și emiterii ordinului de protecție provizoriu.

A fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 25 august 2022, până la data de 30 august 2022, împotriva agresorului care a fost evacuat din locuință.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, faptă prev. de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 1 Cod Penal, cauza urmând a fi soluționată prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: I.P.J. Suceava/26 august 2022


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *