Current track

Title

Artist


La un an după ce Musk spunea că nu va face asta, Tesla a vândut majoritatea activelor în Bitcoin pe care le deținea

#Postat de on iulie 21, 2022

Tesla, care a făcut valuri anul trecut când a dezvăluit o investiție majoră în Bitcoin, a vândut acum majoritatea activelor sale în criptomonedă, scrie BBC.

Producătorul de mașini electrice a transmis că a descărcat 75% din Bitcoin, care valorează aproximativ 2 miliarde de dolari, la sfârșitul anului 2021. Decizia vine în contextul în care valoarea criptomonedei a scăzut cu peste 50% în acest an. Tesla a transmis că a cumpărat valută cu 936 de milioane de dolari din vânzările de Bitcoin.

Șeful Tesla, Elon Musk, a fost printre cei mai puternici susținători ai criptomonedei, iar declarațiile sale pe rețelele sociale au influențat semnificativ tranzacțiile. Investiția de 1,5 miliarde de dolari a Tesla în Bitcoin, dezvăluită în februarie 2021, a dus la o creștere a cererii de monedă. Prețul criptomonedei a crescut anul trecut la aproape 70.000 de dolari în noiembrie, înainte de a se prăbuși. Mai multe pe https://www.digi24.ro/stiri/externe/la-un-an-dupa-ce-musk-spunea-ca-nu-va-face-asta-tesla-a-vandut-majoritatea-activelor-in-bitcoin-pe-care-le-detinea-2020193.

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *