Current track

Title

Artist


Bunuri furate, ridicate în urma a două perecheziții efectuate în municipiul Piatra-Neamț. O persoană a fost reținută 24 de ore (Foto-Video)

#Postat de on iulie 8, 2022

Mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 10.000 lei, susceptibile a fi provenite din furturi, îngropate în curtea unui imobil, au fost ridicate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Piatra Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, în urma a două percheziții domiciliare.

Joi, 7 iulie, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, în baza unui plan propriu de acțiune, pe linia prevenirii furturilor din locuințe și societăți, au pus în executare, în municipiul Piatra Neamț, două mandate de percheziție domiciliară.

Din cercetări a reieșit că, la data de 5 iulie, un bărbat, în vârstă de 28 de ani și doi minori cu vârste de 13 și 14 ani, ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras mai multe scule, echipamente și cabluri electrice, o trotinetă, un telefon mobil și băuturi alcoolice.

Totodată, în noaptea de 29 spre 30 iunie, persoanele în cauză, din Piatra Neamț,  ar fi pătruns într-un alt imobil, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras o bicicletă.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate, în curtea unui imobil, îngropate la aproximativ 1,5 metri, ambalate individual în saci de plastic, scule, echipamente și cabluri electrice, o trotinetă și o bicicletă. Toate bunurile, în valoare aproximativă de 10.000 de lei au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Cei trei au fost conduși la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 28 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea documentarii întregi activități infracționale, a persoanelor vizate de anchetă. Sursa: IPJ Neamț.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *