Current track

Title

Artist


Brașov: Si-a amenințat tatăl cu bătaia iar pe vecin la bagat în spital

#Postat de on iulie 6, 2022

La data de 05 iulie 2022, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 26 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență, fiindu-i creată o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânăr.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Ulterior, la data de 06 iulie 2022, în jurul orei 00.05, pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în locuința vecinilor săi, unde i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență și l-ar fi agresat fizic pe proprietarul imobilului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu”, “amenințare” și “loviri sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. Sursa: IPJ Brașov.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *