Current track

Title

Artist


Suceava: Dosare penale la regimul rutier pentru șoferi în stare de ebrietate

#Postat de on iunie 21, 2022

Luni, 20 iunie 2022, la orele 16:55, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Vicovu de Jos a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara pe raza comunei Vicovu de Jos, un bărbat din municipiul Suceava a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul condus de o femeie din comuna Putna.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii din comuna Putna și de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din municipiul Suceava, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Sursa foto:  https://pixabay.com/ro/photos/oameni-fat%c4%83-conducere-ma%c8%99in%c4%83-drum-2561226/
Luni,  20 iunie 2022, la ora 14:40, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DN 29 A din direcția Suceava-Adâncata, autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din localitatea Zamoștea.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Luni, 20 iunie 2022, la ora 22:50, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Mihai Bodnar din localitate, autoturismul condus de un bărbat.
Întrucât emana halenă alcolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Sursa: I.P.J.S Suceava/21 iunie 2022


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *