Current track

Title

Artist


A apărut primul implant pentru plăți sigure la nivel global – „No Cash, No Card, No Phone” 

#Postat de on iunie 10, 2022

Scenariu de filme SF, devenit realitate. Dacă vrei să plătești cu mâna, poți acum. Primul implant pentru plăți sigure acceptat la nivel global este acum disponibil.

Sursa foto: Facebook

Dispozitivul se instalează sub piele și îți permite să îți înlocuiești portofelul tot mai voluminos, sau cardul. Implantul Inteligent Walletmor – cu biocompatibilitate certificată ISO – este acum disponibil fiecărui cetățean din Uniunea Europeană, conform Forbes.

Astfel, prima soluție viabilă din punct de vedere comercial din cursa globală pentru plățile fără card a ajuns să fie un implant plasat sub piele. Creatorii lui spun că implantul de plăți este sigur și nu poate fi urmărit, piratat sau copiat. Utilizatorul poate efectua plăți oriunde sunt acceptate cele mai populare carduri de credit sau debit, precum și sistemele de tip contactless.

Dispozitivul este mic și sigur. Are mărimea unui ac de siguranță și o grosime de 0.5 mm, care constă într-un circuit integrat și o folie de metal care acționează drept antenă, fiind într-o carcasă biologică ermetică.

Implantul a fost verificat de mai multe ori și a obținut certificarea conform standardelor referitoare la biocompatibilitate. Procesul de implantare este o procedură simplă și are o valabilitate de opt ani.

Foarte interesant acest sistem nou de plăți. Probabil va veni și vremea ca atunci când vom da mâna cu cineva, vom putea face și un transfer de bani între conturi


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *