Current track

Title

Artist


Pericol iminent: Polițiștii brașoveni au emis ordin de protecție împotriva unui bărbat violent

#Postat de on ianuarie 19, 2022

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “violența în familie” și ”amenințarea”. Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 16.30, în timp ce se aflau în locuința comună situată în municipiul Brașov, un bărbat ar fi agresat-o fizic pe mama sa, iar ulterior le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, atât fratelui său, cât și mamei sale.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. Sursa: IPJ Brașov


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *