Current track

Title

Artist


Patroana unui centru de dezmebrări auto, amendată cu aproape 10.000 de euro

#Postat de on ianuarie 14, 2022

O tânără de 32 de ani, patroana unui centru de dezmembrări auto din comuna Oituz, a fost amendată cu aproape 10.000 de euro.

În urma controlului efectuat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și comisariii Gărzii Naţionale de Mediu -Comisariatul Judeţean Bacău s-a constatat faptul că societatea ar fi desfăşurat activităţi de comercializare piese auto provenite din dezmembrarea autovehiculelor scoase din uz, fără a deţine autorizaţie de mediu conform normelor în vigoare şi nici nu ar fi ţinut evidenţa gestiunii deşeurilor rezultate din acţiunea de dezmembrare a autovehiculelor scoase din uz, informează IPJ Bacău.

În consecinţă, pentru neregulile constatate, societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu două amenzi, în valoare de 47.500 de lei.

În total, în perioada 11-12 ianuarie, polițiștii și comisarii de mediu au verificat 12 societăţi comerciale, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 49.500 de  lei. (Foto ilustrativ)


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *