Current track

Title

Artist


Directorul OMS a spus eronat în timpul unei conferințe de presă că injecțiile de rapel a vaccinului anti-Covid-19 sunt folosite pentru a „ucide copiii” (Video)

#Postat de on decembrie 23, 2021

Directorul general radical al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Ghebreyesus, a declanșat o furtună la începutul acestei săptămâni, când a spus în mod eronat că injecțiile de rapel Covid-19 sunt folosite pentru „uciderea copiilor”. În timpul unei conferințe de presă de luni, 20 decembrie, la Geneva, Ghebreyesus a experimentat un ”derapaj freudian” (nr. Freud credea că aceste acțiuni eronate indică ceea ce deranjează de fapt persoana în acest moment la nivel subconștient) neintenționat în timp ce a vorbit despre amenințarea variantei omicron și vaccinurile anti-Covid făcute copiilor. Când a vorbit despre obținerea „echității” vaccinurilor în țările subdezvoltate și a subliniat necesitatea de a se concentra mai întâi pe administrarea rapelului persoanelor în vârstă și celor mai vulnerabili, Ghebreyesus a spus accidental, pe un ton liniștit dar cu voce tare:

VIDEO

„Trebuie să punem întotdeauna problema capitalului propriu în acest factor. Pentru că dacă nu încercăm să vaccinăm pe cei nevaccinati, mai ales că ne lipsesc din cauza problemelor de echitate, este posibil să nu obținem rezultatul dorit. Nu este vorba doar despre probleme de rapel. De exemplu, unele țări fac rapeluri foarte agresiv, în timp ce spitalele lor sunt pline de oameni care nu sunt vaccinați… … Deci, dacă va fi utilizat (vaccinul și rapelul Covid-19), este mai bine să ne concentrăm pe acele grupuri de boli severe și deces, mai degrabă așa cum vedem că unele țări folosesc pentru a oferi rapel pentru a ucide copiii – acest lucru nu este corect. ” După cum subliniază InfoWars, dacă a existat vreo întrebare după vizionarea videoclipului despre ceea ce spune șeful OMS, transcrierea generată de IA de pe YouTube a înregistrat formularea lui precisă, care a concluzionat, de asemenea, că a spus cuvântul „ucide”, în ciuda dovezilor crescânde în sprijinul lui. Evident că directorul  OMS nu poate admite în mod intenționat că vaccinul experimental este mortal pentru copii. Dar asta nu i-a împiedicat pe ”verificatorii” de pe internet să intre imediat în acțiune pentru a pretinde ridicol că aceste cuvinte nici măcar nu au ieșit din gura directorului OMS.

Cei de la Snopes (nr. site care spune că discerne ce este adevărat și ce este fals în mediul on-line), transmit că au etichetat afirmația ca fiind falsă: „Nu, directorul general al OMS nu a spus că vaccinurile Covid sunt „folosite pentru a ucide copii”, Tedros  Ghebreyesus a declarat: „Este mai bine să ne concentrăm asupra acelor grupuri (vulnerabile) care au risc de boală severă și deces. După cum vedem, unele țări folosesc vaccinul pentru a face rapel copiilor, ceea ce nu este corect.”

Directorul OMS s-ar fi ”împiedicat” în cuvântul „copii”, pronunțând accidental prima silabă cu un sunet „k” înainte de a se corecta imediat. Un purtător de cuvânt al OMS a declarat pentru BBC: „El a repetat aceeași silabă, iar aceasta iese „cil-copii”. Orice altă interpretare a acestui lucru este 100% incorectă”.  Însă în loc să recunoască greșeala, cei de la OMS se comportă fără rușine, ca și cum acest lucru nu s-ar fi întâmplat deloc. OMS a eliminat chiar și cuvântul din transcrierea oficială a evenimentului care a fost postată online. În mod clar, „rapelurile sunt folosite pentru a ucide copiii” nu este ceea ce voia să spună Tedros (nr.director OMS). Acest lucru însă ar fi putut fi explicat cu ușurință, fără a nega realitatea a ceea ce a ieșit de fapt din gura lui.

Sursa: thegatewaypundit.com


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *