Current track

Title

Artist


„Squid Game” a cucerit internetul, dar provoacă îngrijorări în rândul părinților. De ce copiii nu trebuie să urmărească serialul

#Postat de on octombrie 18, 2021

Serialul „Squid Game” se bucură de un succes răsunător, ajungând să fie în trend nu numai pe Netflix, ci și pe alte platforme precum TikTok sau Twitter. Însă pentru că jocurile din serial ar putea fi imitate, școlile au început să trimită scrisori de avertizare. Astfel, un consiliu din sudul Angliei sfătuiește părinții să nu-și lase copiii să urmărească serialul disponibil pe Netflix, după ce au apărut informații că mai mulți copii, unii chiar cu vârsta de până în șase ani, copiază scenele de violență ale producției, scrie The guardian.                                                                                                                                               

O echipă din cadrul Consiliului Central al comitatului Bedfordshire, care se ocupă cu protecția educației, a trimis un e-mail către toți părinții și tutorii din district prin care i-a îndemnat să „fie vigilenți”, pentru că există date conform cărora copiii și tinerii copiază scenele de violență din „Squid Game”, noul serial al Netflix.
„Au apărut rapoarte referitoare la faptul că mulți copii și tineri se joacă Squid în timp ce se află la școală. Vă sfătuim cu tărie ca copiii să nu urmărească Squid Game, pentru că serialul are mult conținut violent”, au transmis reprezentanții Consiliului Central al comitatului Bedfordshire. Pentru mai multe detalii accesați digi24.ro.

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *