Current track

Title

Artist


O bucată de tavan s-a prăbușit la Iulius Mall, în Cluj Napoca! Cum s-a petrecut incidentul (VIDEO)

#Postat de on septembrie 20, 2021

Incident șocant, petrecut duminică, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj Napoca. O parte a tavanului fals s-a prăbușit pe o alee. Potrivit site-ului Cluj24.ro, care publică și imagini, incidentul s-a petrecut în cursul dimineții, zona a fost securizată, iar accesul publicului a fost restricționat.

Sursa foto: Cluj24.ro

Într-un punct de vedere transmis sursei citate, conducerea centrului comercial afirmă că incidentul a fost cauzat „de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat”. VIDEO

„Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată”, arată reprezentanții companiei.

Aceștia au mai precizat că „întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată”, cerându-și totodată scuze pentru disconfortul creat.

Site-ul ClujNapoca.XYZ precizează că o situație similară s-a înregistrat și pe 10 august, în urma unor precipitații abundente și după ce ploaia s-a infiltrat prin tavanul mallului inaugurat în noiembrie 2007.

Imaginile publicate de internauți arată că, după incident în mall au apărut bălți de apă, iar bucăți din tavan de rigips au căzut peste un stand. Sursa: ebihoreanul.ro


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *