Current track

Title

Artist


Urs măcelărit, pus în câțiva saci aruncați sub un pod. Poliția caută vinovații

#Postat de on septembrie 6, 2021

Imagini terifiante în comuna Tarcău, unde un localnic a găsit sub un pod mai mulți saci în care era pus cadavrul tranșat al unui urs. Poliția a demarat cercetările pentru a-i descoperi pe autorii acestei fapte.

Astfel, sâmbătă, 4 septembrie, „ în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că sub un pod ce traversează pârâul Cheia din localitatea Tarcău, a descoperit mai mulți saci ce conțin resturi de animale. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate resturile unui exemplar din specia urs. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Neamț.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *