Current track

Title

Artist


Patru bărbați din orașul Negrești, cercetați de poliție pentru lovire și alte infracțiuni cu violență

#Postat de on iulie 9, 2021

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui,sint bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în noaptea de 6/7 iulie a.c., în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din orașul Negrești, pe fondul unui conflict anterior, cei patru bărbați ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei bărbați și au distrus geamurile unui autoturism.

Bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, au suferit leziuni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 08.07.2021, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Cei patru bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui  astazi, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora.

 

 9  iulie  2021

 

Sursa:  IPJ  Vaslui


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *