Current track

Title

Artist


Șoferul unei autoutilitare cu lemn fără acte s-a ascuns în boscheţi, pentru a scăpa de polițiști

#Postat de on iunie 23, 2021

Un bărbat care transporta lemn fără acte într-o autoutilitară a încercat să scape de polițiștii care i-au făcut semnal de oprire. Mai întâi, omul a accelerat până la prima benzinărie, unde a coborât de la volan și a luat-o la fugă, ascunzându-se în spatele unor boscheţi. Scena s-a petrecut marţi, 22 iunie, în jurul orei 23:30, pe drumul naţional 17 A, între Marginea şi Horodnic de Sus.

„Patrula de siguranță publică din cadrul Secției Rurale Marginea, în timp ce acționa pe tema prevenirii și combaterii tăierilor ilegale de lemn, a făcut semnal de oprire unei autoutilitare Mercedes Sprinter, care se deplasa pe DN 17A. Conducătorul auto a mărit viteza de deplasare, a oprit autoutilitara în stația peco, a coborât de la volanul mașinii și s-a deplasat în fugă în spatele stației peco. S-a procedat la căutarea șoferului, iar după trei minute de căutări, acesta a fost identificat în spatele unor arbori ornamentali”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Şoferul din Horodnic de Sus a recunoscut că a încercat să se sustragă de la control, întrucât în mijlocul de transport deține o cantitate de material lemnos pentru care nu deține aviz de însoțire. A fost condus la sediul Atelierului de Împletituri Marginea, unde personalul silvic a inventariat lemnul, rezultând puțin peste 4 m.c. lemn rotund pentru gater, evaluat la aproximativ 1200 de lei. În aceste condiții, bărbatul din Horodnic a fost sancționat contravențional, iar lemnul a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *