Current track

Title

Artist


Șofer beat, prins în timp ce se deplasa cu mașina în comuna Hoceni, județul Vaslui

#Postat de on iunie 16, 2021

Miercuri, 16 iunie 2021, în cadrul activităţilor operative desfăşurate, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au căutat și depistat, în localitatea Barboși, comuna Hoceni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Arsura, județul Vaslui.


Pe numele acestuia, în data de 15 iunie a.c., Judecătoria Huși, județul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Infracțiunea a fost săvârșită pe drumul județean DJ284, în localitatea Duda-Epureni, județul Vaslui, în data de 15 august 2019, la ora 20.15.
Persoana sus-menționată a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Sursa: comunicat I.P.J. Vaslui


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *