Current track

Title

Artist


Marți seară, în municipiul Bârlad. Incendiu devastator izbucnit într-un depozit de mase plastice

#Postat de on iunie 16, 2021

Detașamentul de pompieri Bârlad a avut o mare intervenție, marți seara, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice din municipiul Bârlad. Incendiul a fost unul extrem de violent, a afectat aproximativ 1.000 metri pătrați. 70 de pompieri militari, 13 autospeciale și două motopompe s-au luptat cu focul.
Acțiunea de intervenție a fost condusă de inspectorul șef al ISU Vaslui, colonel Niculae Tătaru.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență și exista pericol de propagare la un depozit de mobilă. În acel moment, suprafața afectată de incendiu era de aproximativ 1.000 metri pătrați.
În curtea depozitului erau parcate peste 20 autoturisme și autoutilitare, cele mai multe dintre acestea fiind evacuate în siguranță. Patru autoturisme au fost afectate de radiația termică, la acestea fiind degradate componentele exterioare confecționate din material plastic și/sau cauciuc.
Pentru limitarea și lichidarea incendiului a fostnevoie de cantități foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse, inclusiv dintr-o piscină de mari dimensiuni.
VIDEO:


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *