Current track

Title

Artist


Depozit de țigări, petarde și artificii din Ucraina, descoperit la domiciliul unei femei de lângă Bacău

#Postat de on mai 28, 2021

Perchezițiile de amploare de joi dimineața ale “mascaților” la locuințele mai multor persoane suspecte de contrabandă din localități din jurul Bacăului au scos la iveală un depozit întreg de țigări și articole pirotehnice din Ucraina.

Cele opt mandate de percheziție au fost puse în aplicare de poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul secţiilor de poliţie rurală, al criminaliştilor şi luptătorilor din cadrul Seviciului pentru Acţiuni Speciale.

Vizate au fost domiciliile mai multor persoane din localităţile Hemeiuş, Mărgineni, Săuceşti şi Letea-Veche, precum şi la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Cu ocazia perchezitiilor efectuate, a fost identificată cantitatea de 6.340 de ţigarete, diverse mărci, fără timbru de acciză sau purtând timbru de acciză de Ucraina, precum şi 3.208 de articole pirotehnice interzise la deţinere la domiciliul unei femei de 52 de ani. Bunurile găsite au fost indisponibilizate.

“De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere la sediul IPJ Bacău în vederea audierii persoanelor în cauză.Cercetarile continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, pentru probarea întregii activitati infracţionale”, precizează comunicatul IPJ Bacău. (Foto/ilustrativ)


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *