Current track

Title

Artist


32 milioane de lei pentru consolidarea și modernizarea Pediatriei Spitalului Județean Bacău (Foto)

#Postat de on mai 17, 2021

Clădirea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bacău și-a schimbat înfățișarea după investiții majore în lucrările de consolidare şi modernizare.

Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, împreună cu managerul SJU Bacău, Adrian Popa, a fost luni pe şantier, unde a fost informat că, la acest moment, gradul fizic de realizare a consolidării clădirii este de 90%, în timp ce amenajările interioare au ajuns la 30%.

„Lucrarea de la Pediatrie este foarte complexă şi prevede, pe lângă reabilitarea și consolidarea masivă a clădirii, şi amenajarea celor două săli de chirurgie pediatrică situate la etajul 2. De asemenea, odată cu finalizarea lucrărilor, aici va funcționa un spațiu de joacă şi relaxare pentru copiii internați pe secție. Sănătatea este pentru mine şi echipa de la CJ Bacău o prioritate, iar când vine vorba despre sănătatea copiilor trebuie să fim cu atât mai determinați în eforturile noastre”, a precizat Ivancea.

Consiliul Județean a prevăzut în bugetul pe anul în curs o alocare de 10 milioane lei pentru acest obiectiv de investiții a cărui finalizare este prevăzută pentru primăvara lui 2022, conform prevederilor contractuale.

Proiectul este integral finanțat de Consiliul Județean Bacău, având o valoare de aproximativ 32 milioane lei.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *