Current track

Title

Artist


Minoră de 13 ani, dată în urmărire naţională, găsită la prietenul ei de 15 ani

#Postat de on mai 8, 2021

Părinții unei fete, de 13 ani, din județul Vrancea, au raportat dispariția fiicei sale, la câteva zile de la momentul în care aceasta a plecat de acasă. A fost dată chiar și în urmărire națională, iar mare le-a fost surpriza să afle că odrasla lor fugise la prietenul ei din comuna Corbasca. 

De altfel, minora a fost găsită de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni.

”În timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Corbasca au depistat o minoră de 13 ani, dată în urmărire naţională, întrucât a plecat voluntar de la domiciliul său din judeţul Vrancea”, informează IPJ Bacău

Luată la întrebări de polițiști, minora a fost cât se poate de sinceră – spunând că a plecat de acasă de bunăvoie la adresa prietenului ei, respectiv un tânăr, în vârstă de 15 ani, din comuna Corbasca. Totodată, aceasta a declarat verbal faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nici nu a comis vreo infracţiune. Minora a fost predată poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud în vederea luării măsurilor legale.

Tot, la Corbasca, a mai fost găsită o minoră, de 14 ani, dată în urmărire națională. Coincidență sau nu, era tot din județul Vrancea.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *