Current track

Title

Artist


Bărbat din Vama, găsit mort în râul Moldova

#Postat de on mai 6, 2021

Polițiştii suceveni anchetează moartea unui bărbat din Vama, care a fost găsit înecat în râul Moldova miercuri dimineaţă, 5 mai. Un cetăţean a observat cadavrul, care plutea cu fața în sus pe mijlocul cursului de apă, şi a sunat la 112.

Pompierii militari de la Câmpulung Moldovenesc au intervenit pentru a scoate trupul neînsuflețit din apă. În urma unei examinări efectuate de către tehnicianul criminalist ajuns la fața locului, s-a stabilit faptul că pe corpul neînsuflețit nu existau urme de violență. De asemenea, asupra defunctului nu au fost găsite acte de identitate.

În urma investigațiilor derulate de poliţişti s-a stabilit că este vorba despre Petru L., în vârstă de 56 de ani, care plecase de acasă în jurul orei 7.30, cu autoturismul personal, fără a spune ceva celor din familie. Medicii legiști vor efectua necropsia și vor stabili cauza morții.  Polițiștii continuă cercetările  în vederea stabilirii ce s-a întâmplat. În primă fază anchetei, polițiștii nu au identificat urme de agresiune pe corp ori alte elemente care să trezească suspiciuni.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *