Current track

Title

Artist


Bacău: 260 de permise de conducere reținute de polițiști pentru viteză excesivă!

#Postat de on aprilie 26, 2021

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au aplicat 852 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 260 de permise de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză, în cadrul unei ample acţiuni ce a avut loc în perioada 19-25 aprilie a.c., la nivel european, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Poliţiştii rutieri băcăuani au acţionat, în perioada 19-25.04.2021, pe drumurile publice din judeţ pentru prevenirea evenimentelor rutiere ce s-ar putea produce pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum, precizează comunicatul IPJ Bacău.

 Acțiunea a fost coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române şi se înscrie în Planul de Operaţiuni al Forţelor Europene ale Poliţiei Rutiere (ROADPOL).

Controalele poliţiştilor au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 852 de sancţiuni contravenţionale pentru abaterile constatate de la regimul legal de viteză. Totodată, au fost reţinute 260 de permise de conducere.

 


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *