Current track

Title

Artist


California: Testele Covid 19 sau dovada vaccinării, necesare pentru întâlniri, recepții sau conferințe în interior din 15 aprilie

#Postat de on aprilie 9, 2021

Potrivit Departamentului de Sănătate Publică din California, oamenii vor fi obligați să facă un test COVID-19 sau să demonstreze că au fost vaccinați complet pentru a participa la o recepție, o întâlnire sau o conferință interioară începând cu 15 aprilie.

Sunt vești binevenite pentru Suher Haidar, organizator de nunți și evenimente în San Diego. „Am un eveniment din 15 mai pentru 100 de invitați pe care am vrut să-l facem într-un loc și sperăm că urmează să fie aprobat”, a spus Haidar. El a avut cel puțin 17 evenimente anulate din cauza pandemiei și acum, când statul oferă reguli noi pentru industria evenimentelor, spune că vede lumină la capătul tunelului.

Zonele din nivelul roșu, precum San Diego, pot găzdui până la 50 de persoane în aer liber. Capacitatea crește la 200 dacă oaspeții sunt testați pentru COVID-19 sau prezintă dovada că sunt vaccinați complet. Și dacă evenimentul este în spațiu închis, toți invitații, până la 100 de persoane, trebuie să fie testați sau să fie vaccinați complet. Capacitatea crește după fiecare nivel mai puțin restrictiv. Organizatorul de evenimente a spus că se vor obișnui cu noile reguli, dar acestea reprezintă o parte critică a revenirii la afaceri. „Oamenii mai trebuie să organizeze aceste evenimente și trebuie să supraviețuim, pentru că sunt mijloacele noastre de câștig, deci dacă trebuie să ținem evidența oaspeților care vin vaccinați și a celor care au rezultate negative la testare și dacă așa trebuie să fie , atunci așa să fie, pentru că trebuie să facem totul pentru a redeschide din nou „, a explicat Suher Haidar. Potrivit oficialilor de stat din domeniul sănătății, adunările informale la interior, acasă, sunt încă descurajate, cu excepția cazului în care toată lumea a fost vaccinată și ar trebui să includă doar maxim trei gospodării, informează nbcsandiego.com.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *