Current track

Title

Artist


Amenzi de peste 11.750 lei aplicate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și cei ai Biroului Rutier Bârlad

#Postat de on aprilie 7, 2021

În cadrul activităților derulate de către cei 16 polițiști, au fost verificate 155 de vehicule, legitimate peste 180 de persoane și testați alcoolscopic 155 de conducători auto.În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11.750 de lei.

Dintre acestea, 57 au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice). De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.Cauzele care au condus la reținerea permiselor de conducere au fost următoarele: depășirea limitei legale de viteză cu peste 50km/h (3),  conducerea sub influența alcoolului (3) și depășirea neregulamentară (1).Cauza care a condus la retragerea certificatelor de înmatriculare a fost: valabilitatea expirată a inspecției tehnice periodice (2).Cu ocazia derulării acțiunii, s-a constatat și săvârșirea a 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *