Current track

Title

Artist


Fratele, cumnata și nepoții lui Silviu, ucis de Gheorghe Moroșan, cer daune de 2 milioane de euro de la Poliție

#Postat de on aprilie 6, 2021

„Daunele cerute de familia lui Silviu se ridică la 2 milioane de euro. S-au constituit ca parte civilă în urma crimei de la Onești. Vorbim despre Paul care este fratele lui Silviu, singura rudă de altfel în viață pe care o mai avea la momentul respectiv, soția lui Paul și copiii lui”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Antena 3

Rudele lui Silviu, muncitorul de 36 de ani, care a fost ucis de criminalul de la Oneşti, cer 2 milioane de euro cu titlu de despăgubiri morale de la agenții care au fost implicați în operațiunea eșuată de salvare, de la conducerea Poliției și a Ministerului de Interne.

”Banii aceștia sunt ceruţi mai degrabă de la Poliția Română care a intervenit cum știm și de la Moroșanu și de la familia lui, respectiv de la soția acestuia care este complice. Pentru moment nu a fost nimeni pus sub învinuire. Nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de vreun polițist sau persoane găsite vinovate”, a spus pentru Antena 3 avocatul familiei lui Silviu.

În data de 1 martie, un bărbat de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, după care a anunţat la 112 că îi va omorî. La fața locului au venit forțele de ordine însoțite de un negociator care au încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să nu recurgă la faptă. Operațiunea de salvare a eșuat iar Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, moment în care forțele de ordine au intrat în apartament şi l-au împușcat pe agresor.

Criminalul de la Onești este arestat pentru infracțiunea de omor calificat.  Şeful IPJ Bacău, adjunctul acestuia, precum şi șeful Poliției Onești şi adjunctul acestuia au fost înlocuiți din funcții.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *