Current track

Title

Artist


Cutremur în serviciile secrete, a fost arestat generalul Iulian Cristian Gherghe. Este acuzat că a delapidat 180.000 de dolari din fondurile destinate situațiilor de criză

#Postat de on martie 27, 2021

Fostul director adjunct al serviciului secret al armatei (Direcția Generală de Informații a Apărării), generalul maior (r) Iulian Cristian Gherghe, a fost arestat preventiv pentru 30 zile, anunță jurnalistul Ionel Stoica, conform ziare.com.

„Este un mic cutremur în seara asta în lumea serviciilor secrete. Fostul director adjunct al Direcției Generale de Informații a Apărării, generalul maior (r) Iulian Cristian Gherghe, a fost arestat preventiv pentru 30 zile într-un dosar în care este acuzat că ar fi delapidat 180.000 USD din fondurile destinate situațiilor de criză și de război ale instituției. Posesor de pensie specială”, a anunțat jurnalistul Ionel Stoica, specializat pe justiție.

Generalul a folosit banii pentru a-și cumpăra un teren în Corbeanca unde și-a construit o casă.

În urmă cu o lună, pe 26 februarie, președintele României Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a general-maiorului – cu două stele Iulian-Cristian Gherghe din Ministerul Apărării Naționale.

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *