Melodia curentă

Titlu

Artist


Elvira Deatcu (n. 22 martie 1972, București) este actriță de film, radio, televiziune, scenă și voce română

Scris de pe martie 22, 2021

În luna martie a anului acesta, actrița și ambii ei fii și-au serbat aniversările. Luca a împlinit 18 ani pe 8 martie, Filip 13 ani pe 12 martie, iar actrița 49 de ani pe 22 martie.

Elvira Deatcu și fiii ei, Luca și Filip.
Elvira Deatcu a urmat liceul Pedagogic pentru că și-a dorit să fie învățătoare, iar după terminarea liceului a profesat timp de un an ca învățătoare alături de foștii săi profesori din școala generală.

La facultate i-a avut profesori pe Mircea Albulescu, Florin Zamfirescu, Adrian Pintea, Olga Tudorache, mulți dintre ei devenindu-i apoi colegi de platou.

Rolurile din „Livada cu Vișini”, „Alchimistul”, „Gaițele” pe care le-a interpreat cu multă dăruire și talent o recomandă ca fiind o actriță serioasă și responsabilă. La Buftea, când a fost chemată la casting, a jucat proba alături de Dan Bordeianu pe care îl știa din facultate și a primit rolul Amalia, care era o femeie rea și fără scrupule din „Lacrimi de iubire”.


Dupa rolul Amaliei, a fost distribuită constat in telenovelele de la Acasa tv.

Elvira Deatcu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi, care a cucerit prin talentul său și prin dăruirea cu care interpretează rolurile.

Elvira a cucerit publicul prin naturalețea sa, dar și prin modul în care joacă, demonstrând că are talent, și că își face meseria cu multă seriozitate.

Filmografie

  • …Escu (1990) – personajul Amelie Necșulescu
  • Călătorie de neuitat (1994)
  • Bloodlust: Subspecies III (1994) – personajul Woman Victim
  • Jocul de-a vacanța (1995) – personajul Corina
  • Don Carlos (TV) / (1996)
  • Retro Puppet Master (1999) – personajul Margarette
  • Roberta (2000)
  • Hautes fréquences (2001) – personajul Juge d’instruction
  • Entre chiens et loups (2002) – personajul Asistenta
  • Lacrimi de iubire (2005) – personajul Amalia Mateescu
  • The Fall / Legende pentru viață (2006) – personajul Alexandria’s Mother
  • Lacrimi de iubire – filmul (2005-2006) – personajul Amalia Mateescu
  • Daria, iubirea mea (2006)
  • Cu un pas înainte (2007) – personajul Vera Maier
  • Iubire și onoare (2010) – personajul Lavinia
  • Pariu cu viața (2011) – personajul Tănțica Cercel
  • O nouă viață (2014)
  • Vlad.


Opiniile cititorului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Citește și