Current track

Title

Artist


Poliţiştii de investigaţii criminale au mai reţinut un ”client” implicat în bătaia din faţa unei săli de jocuri

#Postat de on martie 16, 2021

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore, un al patrulea bărbat, din Bacău, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere.

Vineri, poliţiştii au fost sesizaţi despre  faptul că, pe strada Gării din municipiul Bacău, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmi.

         Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, trei tineri aflaţi într-un autoturism în parcarea din faţa unei săli de jocuri, ar fi fost acroşaţi de un alt autovehicul în care se aflau două persoane, de 55 şi 26 de ani, din localitate. Cei cinci bărbaţi ar fi coborât din autoturisme şi s-ar fi lovit reciproc, cu obiecte contondente. Din încăierare au fost avariate două autoturisme ce erau parcate în zonă. Ulterior, cei doi bărbaţi din autoturismul care a provocat coliziunea, ar fi plecat de la faţa locului, iar ceilalţi trei ar fi abandonat autoturismul, plecând pe jos.

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore, trei bărbaţi, din Bacău, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere, informează IPJ Bacău.

         La trei zile distanță, în urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au reţinut un al patrulea bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *