Current track

Title

Artist


O ”cleptomană” din Adjud curăța rafturile magazinelor din Bacău. Avea acasă ”propriul mall”

#Postat de on martie 11, 2021

Percheziții în forță acasă la o tânără, în vârstă de 25 de ani. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău alături de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Adjud la o persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

foto: ilustrativ

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 28 ianuarie-25 februarie a.c., bănuita ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte de pe rafturile unor magazine de pe raza municipiului Bacău, prin îndepărtarea sistemelor de siguranţă de pe produse, cauzând un prejudiciu în valoare de 4.100 de lei. Ca urmare a prinderii în flagrant delict a tinerei de 25 de ani, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, respectiv bunuri în valoare de 800 de lei.”

În locuinţa celei în cauză, au fost descoperite mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi sumele de 70.800 de lei, 1000 de lire sterline şi 880 de euro.

Tânara a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru dispunerea unor măsuri preventive, sens în care, unitatea de parchet a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, precum şi măsura sechestrului asigurator asupra sumelor de bani menţionate.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *