Current track

Title

Artist


Ce au dezvăluit prințul Harry și Meghan în interviul-șoc acordat vedetei Oprah Winfrey. Meghan acuză familia regală de rasism și că a împins-o la sinucidere (Video)

#Postat de on martie 10, 2021

Mult așteptatul interviu acordat de Meghan Markle și de prințul Harry realizatoarei Oprah Winfrey a fost difuzat și a stârnit controverse în întreaga lume. În cadrul discuției cu celebra vedetă de la CBS, Meghan Markle a făcut acuzații grave la adresa familiei regale, despre care spune că nu a susținut-o atunci când au apărut articole rasiste în ceea ce o privește, dar nici în momentul în care s-a confruntat cu gânduri suicidare.

Foto: prințul Harry împreună cu soția sa Meghan Markle și Oprah Winfrey, gazda emisunii
Acuzații de rasism
Despre plecarea lor din sânul familiei regale, prințul Harry s-a referit ca la o evadare dintr-un sistem care îi ține prizonieri pe tatăl și pe fratele său, care vor moșteni coroana, dar și pe restul familiei. Însă una dintre dezvăluirile cele mai dure făcute de cei doi este că unul dintre membrii familiei regale ar fi fost îngrijorat cu privire la culoarea pielii fiului lor, Archie. Ducesa de Sussex a spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca acesta să nu primească titlul de prinț la naștere.
Foto: prințul Harry și Meghan Markle

Meghan a dezvăluit, în interviul considerat de milioane de dolari, că a avut un parcurs foarte dificil în calitate de nouă membră a Casei Regale din Anglia. Fosta actriță din serialul Suits a avut și câteva momente în care s-a gândit să își pună capăt zilelor. Nu ar fi fost lăsată în acea perioadă nici să solicite ajutorul unui specialist.

“Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, i-a dezvăluit Meghan Markle prezentatoarei Oprah Winfrey.

Video

Harry își evocă mama. Și prințesa Diana ar fi fost copleșită de atmosfera din familia regală
Foto: prințul Harry și mama sa, prințesa Diana

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia de e părăsi Casa Regală a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei. Referindu-se la regretata sa mamă, Diana, Harry a spus că și ea ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles, respectiv William, sunt prizonieri ai sistemului. ,,Am păstrat toată moștenirea pe care mi-a lasat-o mama. Și fără asta nu am fi reușit. Ea a prevăzut toate evenimentele care s-au întâmplat și am simțit prezența ei pe tot parcursul procesului.” a povestit prințul Harry.

Prințul Charles și prințul Williams, departe de Harry

Foto: prințul Harry – prințul Charles (tatăl) – prințul Williams

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”. Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau „pe drumuri diferite”. Prinţul a mai spus că familia lui i-a sistat „efectiv” sprijinul financiar şi, din acest motiv, cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify, pentru a-şi putea permite securitatea. El a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat.

Foto: regina Elizabeth a II a

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles. Pe de altă parte, dacă fosta actriţă americană în vârstă de 39 de ani a denunţat o „adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu-i atace personal pe membrii coroanei, remarcă presa internațională. De altfel, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine tratată de regina Elisabeta a II-a.

Interviul acordat realizatoarei Oprah a costat 9 milioane de dolari
Foto: Oprah Winfrey – realizatoare TV

Interviul acordat de Meghan și Prințul Harry realizatoarei Oprah a costat postul de televiziune CBS o sumă impresionantă. Mai exact, a fost vorba despre o taxă de licență ce este cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare. Postul tv american a impus pentru 30 de secunde de publicitate și un tarif de 325.000 de dolari. A fost vorba de o sumă dublă față de cea percepută în mod normal. Totuși, varianta oficială a fost că cei doi regali nu vor primi bani pentru acest interviu uluitor.

Surse: CBS / mediafax / fanatik.ro / digi24


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *