Current track

Title

Artist


WhatsApp lucrează la o funcție de auto-distrugere a imaginilor

#Postat de on martie 6, 2021

Viitoarele versiuni WhatsApp le va permite utilizatorilor să activeze funcția de autodistrugere per imagine atingând un buton mic alături de editorul de subtitrări.

În ceea ce privește funcționalitatea, funcția amintește de Instagram Direct. Utilizatorii pot activa funcția de autodistrugere per imagine atingând un buton mic alături de editorul de subtitrări. Activarea funcției va asigura că imaginea nu poate fi exportată din WhatsApp și că, atunci când un destinatar părăsește chatul, imaginea va dispărea. Acest buton găzduiește și un temporizator de autodistrugere.

În plus față de utilitatea sa, funcția va fi disponibilă atât în ​​chat-urile de grup, cât și în cele private. Previzualizările imaginilor din chat-uri vor fi, de asemenea, ascunse până când un destinatar atinge imaginea pentru a o vizualiza.

„WhatsApp lucrează la fotografii cu autodistrugere într-o viitoare actualizare pentru iOS și Android. • Fotografiile cu auto-distrugere nu pot fi exportate din WhatsApp. • WhatsApp nu a implementat încă o detectare a capturilor de ecran pentru fotografiile cu auto-distrugere.”

Adăugarea vine după ce WhatsApp a lansat mesaje de autodistrugere în noiembrie 2020. Dar, spre deosebire de noua funcție de imagini, mesajele de autodistrugere nu au câteva caracteristici cheie de confidențialitate. Dacă aceste mesaje conțin orice conținut media, conținutul este salvat pe dispozitivul destinatarului. Imaginile cu auto-distrugere adaugă cel puțin un alt nivel de confidențialitate și le oferă expeditorilor puțin mai mult control asupra datelor lor. Nu este clar când vor fi lansate imaginile cu auto-distrugere, dar WABetaInfo mai notează că o interdicție de captură de ecran pentru aceste imagini este, de asemenea, în curs de desfășurare.

Sursa: connect.ro


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *