Current track

Title

Artist


Europenele de Atletism Indoor. Petronela Simiuc s-a oprit în calificările de la 1.500 m, dar a bifat un ”Personal Best”

#Postat de on martie 6, 2021

Orașul polonez Torun găzduiește cea de-a 36-a ediție a Campionatului European de atletism în sală rezervat seniorilor. România este reprezentată de 15 atleți, iar printre ei trei băcăuani: Gabriel Bitan, Alin Anton și Petronela Simiuc.

Fotografii: Facebook – Federatia Romana de Atletism

Claudia Bobocea și Petronela Simiuc s-au oprit în calificările de la 1.500 m

Cele două atlete românce înscrise în calificările probei de 1.500 m – Claudia Bobocea și Petronela Simiuc – au ratat șansa de a evolua în finală. În seria a doua din calificări, Claudia Bobocea s-a clasat la final pe locul al cincilea, cu timpul de 4:18.00 min. Petronela Simiuc, în seria a treia, a terminat și ea pe locul al cincilea. Timpul său, de 4:14.94 min. reprezintă un Personal Best pentru sportivă.

Din păcate, doar primele două sportive din fiecare serie și următoarele cele mai bune trei performanțe au acces în finală.

Din delegația României mai fac parte: Marina Baboi (60 m), Andrea Miklos (400 m), Claudia Bobocea (800 m și 1500 m), Anamaria Nesteriuc (60 m garduri), Alina Rotaru (lungime), Florentina Iusco (lungime și triplusalt), Daniela Stanciu (înălțime), Roxana Rotaru (1500 și 3000 m) la feminin, Petre Nicolae Rezmives (60 m), Cosmin Ilie Dumitrache (60 m garduri), Robert Parge (400 m) și Cristian Pâslaru (400 m). Antrenori: Cornel Grigore, Kanizasy Magdolna și Oana Pantelimon.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *